testápoló

A testápoló ideális változata

Rohanó világunkban hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy egyszerűen nincs időnk a testápolásra, pedig erről soha nem volna szabad megfeledkezni. De a szükség néha felülírja ezt tévhitet, amikor fájdalmasan kiszárad, kirepedezik a bőrünk. Sokan idegenkednek a vegyszeres testápoló kozmetikumok használatától, amelyekkel tele vannak a boltok, drogériák polcai és inkább a természetes készítményeket részesítik előnyben. Jó döntést hoznak, ha nem szeretnék, hogy még több káros anyag jusson be a bőrükből a szervezetükbe.

A MediNatural teljesen természetes, javarészt hazánkban is megtalálható növények illóolajainak felhasználásával készített számunkra nagyszerű testápoló bőrápoló olajokat, testvajakat, habkrémeket stb. Így nemcsak a natúr kozmetikumok hívei, hanem a durva kozmetikumokra fokozottan érzékenyek is megtalálják a számukra ideális változatokat. Az esetlegesen megjelenő kellemetlen tünetek el is múlhatnak egy jól kiválasztott, ideális testápoló olaj használata nyomán. A medinatural.hu portálon megvásárolhatóak a készítmények.

C vitaminos arcszérum a bőr megújulásához

Nagyon ritka, hogy egyetlen kozmetikai készítmény sokféle problémára nyújtson megoldást, de azért megtalálható a természetes produktumok között egy ilyen sokoldalú szérum. Valóban csodát tesz a C vitaminos arcszérum, hiszen feltölti, hidratálja, antioxidánsokkal és regeneráló hatóanyagokkal látja el a bőrt. A kifogástalan megjelenés is elérhető a termék alkalmazásával, mivel halványítja a pigmentfoltokat és csökkenti a ráncok mélységét. A C vitaminos arcszérum eredményesen vethető be a pattanások ellen is.

Minden bőrtípusra remek választás, ugyanis a szárazat hidratálja, a zsírost normalizálja, az érzékenyt megnyugtatja, az érett bőrt pedig táplálja és feszesíti. Köszönhetően a magas antioxidáns tartalmának, hosszútávon biztosítja a bőr fiatalságának megőrzését. A megfáradt bőrt is segít regenerálni, felerősíti a kollagén termelését, elhalványítja a hegeket. Sokrétű készítmény tehát a C vitaminos arcszérum, amit időseknek és fiataloknak egyaránt ajánlott rendszeresen alkalmazni, bőrük szépségének megőrzése érdekében.

Vélemény, hozzászólás?