kerti sütő

A körbe ülhető, kézműves kerti sütő

Egyre népszerűbbek a kézműves grillek. Az ilyen kerti sütő az egyedi külseje mellett, természetesen maximálisan megfelel a grillezéskor, megteremtve azt az atmoszférát, ami garantálja a felhőtlen közösségi élményt. A grillsütők kényelmét az ergonomikus kialakítás és a sokrétű állíthatóság biztosítja.

Hol is kapható az a termék, amelyik éveken keresztül hibátlanul működik? A Benkel oldalán könnyedén megtalálható az ideális kerti sütő. Sokak kedvence a nyolc személyes grill asztal. Régóta foglalkozik a vállalat az önálló grillasztalok tervezésével és elkészítésével. Ezeknek a legnagyobb előnye a nagyobb méretben és hatékonyságban rejlik.

A méretes kerti sütő asztal akár körbe is ülhető és rendelkezik saját asztallappal, illetve sütőrésszel. A grillasztal további pozitívuma, hogy egyszerűen megépíthető és ha szükség van rá, szét is szedhető. A mobilitásról sem lehet megfeledkezni, hiszen a szerkezet lábai kerekekkel rendelkeznek. A sütögetés befejeztével ennek köszönhetően könnyedén elmozdítható.

Ha van fedett hely, még egy nyári vihar sem okozhat gondot. Ha pedig költözik az ember, akkor ugye a kerti sütő könnyen feltolható egy utánfutóra, vagy ha ez nem oldható meg, akkor marad annak a szétszedése. A grillasztal sokoldalúságát igazolja, hogy az többféle tartozékkal bír: bográccsal, öntvény sütőlappal, akasztható grillráccsal és sparhelt lappal is.

Sok jó tulajdonsággal bír a beépített kandalló

A Benkelre nem csupán akkor lehet számítani, amikor egy grillsütőre van szüksége az embernek, hanem akkor is, amikor egy komplett fütőeszközre tart igényt. Az itt megvehető beépített kandalló tűzkamrája kívül bordázott öntvény elemekből, előzetesen gondosan megmunkált, felületi hőálló tömítőanyaggal illesztett, csavarkötéssel szerelve készül.

A füstöt elvezető cső vízszintes tengelyén 90 fokban forgatható huzatszabályozó pillangószelep biztosítja az égés intenzitásának szabályozását. Ennek köszönhetően elérhető a beépített kandalló várt teljesítménye és hatásfoka. A már említett tűzkamra alsó felületére elhelyezett rostély sajátos kialakítással rendelkezik, ami hozzájárul az égési levegő egyenletes eloszlásához.

Vélemény, hozzászólás?