koffein sampon

Koffein sampon, vitaminbomba a hajhagymáknak

A koffein élénkítő hatásáról már mindenki tud, hiszen a kávét többek között ezért is fogyasztjuk. Ma már egyáltalán nem ritka a boltokban a koffein sampon, hiszen a kutatók felismerték a hajgyökerekre kifejtett hatásait. Talán elsőre furcsának tűnik, hogy koffein legyen egy samponban, azonban aki használta például a Varga hajhullás elleni sampont, az meglepődve tapasztalhatta, hogy mennyit változott pozitív irányban a hajszerkezete. A koffein ugyanis a sejtek anyagcseréjének élénkítése révén támogatja a hajnövekedést.

A koffein sampon rendszeres használata erősíti és kiegészíti a VARGA hajhullás elleni és hajerősítő cseppek hatásait. Mivel a koffein természetes anyag, még a legsérülékenyebb hajszálaknak sem árt, sőt, idővel megerősíti azokat. A Varga koffein sampon 15 különféle gyógynövény kivonatot és a normál hajnövekedéshez elengedhetetlen B5-vitamint képző pantenolt is tartalmaz. Néhány hónap után rendszerint tapasztalható a hajnövekedés. Mosás után a haj fényes és könnyen kezelhető lesz, amit kellemes, diszkrét illat leng át.

Az androgén alopécia több embert érint, mint gondolnánk

Sok férfi egyenesen retteg a kopaszodástól, főleg ha tudja, hogy családi hajlam is közrejátszik a dologban. Az androgén alopécia genetikailag meghatározott és hormonfüggő, általában a férfiakra jellemző, de ritkán a nőknél is előfordulhat. Nem is gondolnánk, hogy körülbelül 5 férfi közül 4 esetében jelentkezik. Ezt a rossz statisztikát azonban lehet javítani.

Bár az androgén alopécia gyakran DHT blokkoló gyógyszerekkel van kezelve, nem feltétlenül a legjobb módja a kopaszodás megállításának. Ezek a készítmények ugyanis súlyos mellékhatásokkal is járhatnak. Vannak azonban olyan hajnövesztő cseppek és samponok, amelyek természetes úton fordítják vissza a folyamatot. Az androgén alopécia is jó eséllyel kezelhető a Varga hajnövesztő termékcsalád tagjaival. Ezek a koffein és számos gyógynövény erejével regenerálják a hajhagymákat. Árban is nagyon jó termékek, ráadásul mindenféle mellékhatás nélkül működnek.

Vélemény, hozzászólás?