betoncsiszoló

A betoncsiszoló gránithoz, mészkőhöz és esztrichez

A Bosch évek óta uralja a piacot a különböző gépeivel, amik számos területen elengedhetetlennek bizonyulnak. Például a Bosch GBR 15 CA betoncsiszoló a szabadalmaztatott porzáró rendszerének hála annyira jó, hiszen a korábban elképzelhetetlennek vélt élettartamot garantálja úgy, hogy mindenféle feladattal tökéletesen boldogul.

Főleg az építőiparban és ennek mellékágazataiban bizonyul egy pótolhatatlan eszköznek. Természetesen a betoncsiszoló a betonjavítással foglalkozók munkáját is sokkal egyszerűbbé teszi, valamint a festők és mázolók munkájához is rendkívüli segítséget nyújt.

Teljesen mindegy, hogy betonról, mészkőről, gránitról, estrichről vagy terazzoról van szó, nyugodtan lehet a Bosch GBR 15 CA masinát választani. Biztosan beválik továbbá látható betonfelületek sorjátlanításához, valamint egyenetlenségek, zsaluvarratok és kiállások lecsiszolásához is. Nyugodtan bevethető a betoncsiszoló még esztrich simításához, grafittik és viharvert festékek eltüntetéséhez egyaránt.

Milyen tulajdonságok teszik ezt annyira egyedivé? Első helyen van az erős, 1,5 kW-os motor, ami nagy terhelés esetén is gyors előrehaladást garantál. A gép újraelindulás-gátlója biztosítja a felhasználó áramkimaradás utáni védelmét. Említést érdemel a betoncsiszoló Click & Clean porelszívása, ami ugye nagy előny, ha a cél a pormentes munkavégzés.

Az élmaró készlet fontossága vitathatatlan

Az élmaró, ahogy a neve is mutatja, az a szerszám, amit főleg az élek megmunkálására lehet használni. Ha adott a több elemből felépülő élmaró készlet, akkor egy nagyon sokoldalú szerszámról van szó. A masina kis súllyal rendelkezik, alapból nem nagy, ezért egy kézzel is könnyen kezelhető.

Többnyire vezetőgörgővel ellátott marószerszámmal alkalmazható, ami ugye az élmaró készlet szerves részét képezi. A segítségével könnyedén elvégezhetők a lekerítő, élletörő munkák, illetve egyszerű a díszes szegély marása is. A BOSCH élmaró készlet azért is jó választás, mert pontos illeszkedést tesz lehetővé, garantálva egyúttal a hosszú élettartamot, hála a kiváló minőségű keményfém vágóéleknek, az optimalizált vágóél-geometriának és a precíziós köszörülésnek.

Vélemény, hozzászólás?