pályázatfigyelés

Hogyan működik az ingyenes pályázatfigyelés?

Ha kíváncsi arra, hogy hogyan zajlik pontosan az ingyenes pályázatfigyelés, akkor a forrascentrum.hu linkre kattintva megtudhatja. A cég már évek óta segíti ügyfeleit ezzel a különleges szolgáltatással, aminek hála már nem kell ezer weboldalról és forrásból gyűjteni a különféle pályázatokat. Különösen pozitív, hogy a Forráscentrum mindig az éppen legaktuálisabb pályázatokat gyűjti össze ügyfeleinek. A weboldalon egy rövid űrlap kitöltésével már el lehet indítani az ingyenes szolgáltatás igénybevételét. A telefonszámunk megadása után a Forráscentrum szakértői felveszik az érdeklődőkkel a kapcsolatot.

A hitelekről, a kockázati tőkéről és természetesen a különféle pályázatokról is küldik ezután nekünk a hírleveleket. Általában havi egy alkalommal állítják össze a hírleveleket, amelyet azután gyorsan ki is küldenek minden feliratkozónak. Ha egy új pályázat kerül kiírásra, akkor arról is soron kívül tájékoztatják ügyfeleiket, hiszen nagyon fontos, hogy a pályázatok beadása időben megtörténjen. Az email mindig txt formátumban érkezik és a hivatkozásokat minden esetben megjelölik az érdeklődők számára.

 

Jelenleg a vállalkozásokat napelemes rendszer kiépítésében segítik. Ez egy teljesen friss, júniusi pályázat amire még mindig lehet beadni pályázatokat. A vállalatok piaci versenyében az energiaigényesség fontos szerepet tölt be, hiszen nagyon sokat spórolhat minden vállalkozás, ha a napelemes rendszerek mellett döntenek. Sajnos a pályázatból a Közép-Magyarországi vállalkozások kiesnek, de minden más vállalkozás bátran beadhatja pályázatát. A támogatás mértéke minimum 1,5 millió és maximum 3 millió Forint és természetesen vissza nem térítendő támogatásként kaphatják meg a vállalkozások.  Napelemes rendszer beszerzésére, telepítésére, saját energiafogyasztás fedezésére lehet felhasználni az összeget. Mikro-, kis- és közepes vállalkozásoktól fogadják be a pályázatokat, amelyek már legalább 3 lezárt üzleti évvel rendelkeznek. A létszámot tekintve minimum 1 fő foglalkoztatott igazolása szükséges. Kettős könyvvitelt vezető gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók és egyéni cégek adhatják be a pályázatukat. Érdemes már most körülnézni a Forráscentrum honlapján, ahol számtalan pályázatról adnak hírt, a kiküldött hírlevelektől függetlenül.

Vélemény, hozzászólás?