randihely

Így találhatod meg az összes budapesti búvóhelyet

Hallottál már a búvóhelyekről, amelyek igényes környezetet teremtenek az intim együttlétekhez? Számos alkalommal adódhatnak olyan szituációk, hogy az otthon kényelmében nem megoldható a romantikus program. Kerülgethetnénk a forró kását, de az álszentséget félretéve mindannyian tudjuk, hogy a hűség ma már korántsem azt jelenti, mint egykoron. Az egymáshoz tartozás persze elképesztően szép dolog, de a gyakorlatban a párkapcsolatban élők gyakran rácáfolnak a monogámiára.

 

A hotelek ilyen helyzetekben gyakran kínos szituációkat tartogathatnak, és senki nem kedveli a rosszalló pillantásokat, melyek mögött előítéletek bújnak meg. A szállodákban csupán néhány óra erejéig maradó párocskákról mindenki tudja, nem épp a tiszta úton járnak. Mit tehetsz, ha Te is hasonló cipőben vagy? Hogyan kerülheted el a kellemetlenségeket és az illetéktelen tekinteteket? A fővárosi búvóhelyek minden korábbinál nagyobb érdeklődésre tartanak számot, és ez nem csak a korrekt, tartózkodás függvényében jelentkező költségeknek köszönhető.

 

A buvohelykereso.com weboldalon egy helyen nézheted meg, hogy melyik a hozzád legközelebb eső búvóhely a fővárosban. A kínálatban hangulatos, fiatalos lakások éppen úgy megtalálhatóak, mint luxus színvonalat kínáló apartmanok, ahol minden adott az önfeledt együttléthez. Az erkéllyel rendelkező lakások iránt éppen olyan sokan érdeklődnek, mint az igényes zuhanyzós kialakítás iránt. Ez utóbbi akár az egymásra hangolódás színtere is lehet. Ha pedig a szenvedély viharában megéheznétek, a kiválóan felszerelt konyhában akár össze is dobhattok valamit, vagy rendelhettek kedvenc helyetekről.

 

Csak egy órátok van egy gyors egymásra találásra? Esetleg több napot is rá tudtok szánni arra, hogy kiszakadjatok a hétköznapok rohanásából? A búvóhelyeken csak azért az időért fizetsz, amit ténylegesen a szerelmi fészekben töltesz, így a hotelekben tapasztalható csillagászati összegekre itt biztosan nem kell számítanod. A búvóhelyen történtek a négy fal között maradnak, és az érkezéskor is maximális diszkrécióra számíthatsz.

 

Miért ne csempésznétek kedveseddel valami újszerűt a mindennapi rutinba? Hozzatok össze egy randit a főváros legszebb búvóhelyeinek egyikében! Tilosban jársz? Féltett viszonyt tartasz fenn, amihez úgy érzed, senkinek semmi köze? Válaszd a titkos randikuckók valamelyikét és bújjatok el a világ elől kettesben!

 

Vélemény, hozzászólás?