noi karora

Mit fejezhet ki a női óra?

A nők első számú fegyvere, ha imponálni szeretnének az erősebbik nemnek, a vonzerő, ami a kellemen és bájon alapszik. Amióta világ a világ, a hölgyek természetükből adódóan különleges vonzalmat éreznek a szép kiegészítők és ékszerek iránt. A szebbik nem kelléktárából nem hiányozhat a női óra, ha arról van szó, hogyan fejezzék ki belső tulajdonságaikat és főbb jellemvonásaikat. A női óra egyformán szimbolizálja a kecsességet, céltudatosságot, akaraterőt, családcentrikusságot, tehát sokat enged viselőjének értékeiről sejtetni.

Abban az estben, ha a randevún a hölgy finom, klasszikus órát visel, szinte biztosan elmondható, hogy a karóra gazdája érzékeny lény, akinek fontosak a hagyományos értékeket képviselő dolgok, mint például a család. Viszont, ha olyannal találkozunk, akinek megjelenéséről és órájáról lerí a modern elegancia, az elégé meghatározó jel arra, hogy az említett hölgy ambiciózus, aki szeret a saját lábán megállni. Legyen bármilyen típusú tehát a női óra, azt garantáljuk, hogy tökéletesen tükrözi viselőjének véleményét magáról, illetve jövőbeni terveiről.

Természetesen azoknak, akik óragyűjtő hírében állnak, több olyan darab is van a birtokukban, amelyeket különféle alkalmakhoz a csuklójukon viselnek, hiszen nem mindegy, milyet veszünk fel bevásárláshoz vagy egy fontos üzleti ebédhez. Sportosság, határozottság, kislányos báj, státusszimbólum, mindezt tökéletesen közvetíti a női óra. Ha ezzel a kiegészítővel szeretnénk szívünk hölgyének kedveskedni, mindig tartsuk szem előtt, hogy a hölgyek elsősorban az esztétikumot preferálják a praktikussággal ellentétben, illetve az elegáns fémszíjat a bőrrel szemben.

Vélemény, hozzászólás?