ekcéma kenőcs

Ekcéma kenőcs orvosi zsályával

A bőr felszíni gyulladását, amelyik bőrpírt, duzzanatot, hólyagokat, nedvedzést, hámlást és mindig viszketést okoz, ekcémaként ismerjük. Ez jelentkezhet irritáció miatt vagy allergiás reakció révén. Elengedhetetlen ebben az esetben az ekcéma kenőcs, aminek hatékony segítségéhez muszáj folyamodnunk. Bár bőrbetegségként tartják számon az ekcémát, azonban ezt leginkább az élelmiszeri, kozmetikai és háztartási termékek okozzák. Ugyanakkor ismeretes az is, hogy az ékszerekben, bizsukban, fém óraszíjak és övek csatjában fellelhető nikkel meg króm, a különböző műszálas anyagok, valamint olyan gyógyszerek, mint az antibiotikumok, a helyi érzéstelenítők, a vegyi anyagok, ragasztók egyaránt felelőssé tehetőek az ekcéma megjelenéséért.

Az érintkezés után nem azonnal jelentkezik a probléma, általában 1-2, de van olyan is, hogy 7 nappal később érezzük a viszketést. A tünetek súlyossága változó, azonban a megfelelően kiválasztott ekcéma kenőcs alkalmazásával jelentősen csökkenthetőek. Muszáj ezzel gyorsan és hatékonyan kezdeni valamit, különben csak súlyosbodni fog a gond. Persze a legfontosabb teendő a tüneteket kiváltó allergén felkutatása és eltávolítása. Ez nem mindig egyszerű, néha nem is sikerül rájönnünk arra, hogy mi a probléma forrása.

Tanácsos minél hamarabb bevetni az ekcéma kenőcsöt, aminek célja a gyulladás csökkentése és a felülfertőzés elkerülése. A kamilla alkalmazását sokan ajánlják ilyen esetekben. Ennek a gyógynövénynek jótékony hatásait már a népi gyógyászatból ismerjük. Legyen szó megfázásról, sérülések borogatásáról, illetve más kezelésről, a kamilla mindig segít, akkor miért ne tehetné ezt például ekcéma ellen is? A Dermasoft nevű ekcéma kenőcs, amit a webshop-hillvital.hu internetes áruházból vásárolhat meg.

Fő alkotóeleme a kamilla, ami 11 másik gyógynövénnyel karöltve harcol ezzel a rendkívül kellemetlen problémával. Ezen jó hatású növények között megtalálható a cickafarkfű, valamint az orvosi zsálya is. 18 % kedvezménnyel szerezhető be az ekcéma kenőcs a webáruházból, tehát érdemes most megrendelnie, mert olcsóbb. Viszont nemcsak ekcéma ellen vethető be az ekcéma kenőcs, hanem sikerrel használható csalánkiütéses bőrápolásra is. A gyógynövényekből előállított készítmények mindig a legjobb választást jelentik, hiszen nem kell negatív mellékhatással számolnunk, ha ezeket használjuk. Amennyiben Ön is ekcémával vagy csalánkiütéssel küszködik, azt javasoljuk, hogy még ma vegye meg a Dermasoft balzsamot és szabaduljon meg gyorsan a kialakult problémától!

Vélemény, hozzászólás?