Mikor jöhet jól a papírtányér?

Végre elkezdünk kifelé menni a téli szezonból és újra beköszönt a kellemes, meleg idő. Ennek egyik jele, hogy sokan töltenek több időt a szabadban. Ha szeretünk jó társaságban lenni és élvezzük a friss levegőt, akkor még némi falatozással lehet igazán feldobni a már meglévő jó hangulatot.

Ahhoz, viszont, hogy az ételek elfogyasztásra kerüljenek, fügétlenül attól, hogy ez megvásárolt, előre készített, vagy helyben sütött fogás, szükség lesz olyan termékekre, amikben szervírozható a lakoma. A papírtányér erre a célra kiválóan alkalmas. Fesztiválok, kitelepülések, strandok elengedhetetlen eszközpalettája. Sok büfé is alkalmazza, hiszen költséghatékony és megtérülő befektetés. A papírtányér nem igényel törődést, mert a használat után azonnal eldobható. Egyedi összetételének hála nem fogja megterhelni a környezetet, mert lebomló anyagokból készül.

Természetesen ettől még érdemes megfelelően kezelni, hogy ne szemétként kerüljön az árokpartra. A papírtányér többféle méretben és formában megrendelhető, így minden felmerülő igényt képes kielégíteni. Ovális, szögletek, kerek, mély és lapos kivitelek egyaránt rendelkezésre állnak jelentős kiszerelésekben. Az indepack.hu weboldal papírtányér kínálatában mindenki megtalálja azt, ami a számára a leginkább megfelel.

A többségében komposztálható, cukornádból készült termékek több 100 darabos kiszerelésekben jutányos áron rendelhetők meg nagytételben. Érdemes bespájzolni a papírtányér minden fajtájából, főleg akkor, ha jelentős mértékben történik a felhasználásuk. Legyen mindig kéznél elég tartalék, hogy a felszolgálás emiatt ne szüneteljen.

Vélemény, hozzászólás?