Így fest egy igényes férfi frufru

A tökéletes frizura mind a két nemnek egyformán fontos. Általánosságban elmondható az is, hogy a férfiak és a nők hajdivatját egyaránt a híres emberek frizurái határozzák meg leginkább. Szerencsére manapság már az urak is sokféle hajtípusból választhatnak, így mindenki megtudja találni azt, ami a stílusához és az egyéniséghez a leginkább illik. Az emberi haj gyorsan nő, így lehetőség van arra is, hogy többéle fazont és színt is kipróbáljunk magunkon. Annak ellenére, hogy nem sokat hallani a férfi frufruról, még is érdemes tudni, hogyan lehet igazán divatosan viselni.

Több népszerű fazon is van 2021- ben a férfi hajkoronákat illetően. Nagy segítségére lehet az erőssebbik nemnek mind a választásban, mind pedig a formázásban egy jó barber. Ki is pontosan a barber, vagy másnévan borbély? Az, azikre nemcsak a haj vágásában lehet számítani, de a szakáll és a bajusz formázásban is, és aki olyan környezetben dolgozik, ami a pasik igényei szerint van kialakítva, valamint berendezve. A G-cutz Barber Shop TOP 10 férfi frizurája közül a frufrus fazonok sem maradtak ki. Az egyik legtöbbet választott fazon a franci crop, amit férfi frufru néven lehet még leginkább ismerni. Nem véletlen a népszerűsége, hiszen amennyiben jól van levágva a haj, úgy reggel gyorsan és könnyen be lehet állítani ezt az igényes frizurát. Sokan talán nem is tudják így név alapján, hogy melyik ez a fazon, ám ha azt mondjuk, hogy az oldalt és hátul rövidre nyírt, a fej tetején pedig hosszabbra hagyott frizuráról van szó, akkor biztos mindenki maga elé tudja már képzelni.

Kiknek ajánlják az ilyen férfi frufrut? Azoknak, akiknek kimondottan dús haja van, esetleg már kopaszodni kezdtek elől, valamint akik kicsit vagányabb, ugyanakkor igényes összképet szeretnének a hajkoronájuk tekintetében. A linken található oldalon azonban tényleg a legmenőbb és manapság legtöbbször kért férfi hajviseleteket lehet megtalálni képpel és névvel ellátva, így egyszerűen kiválaszthatod, és megmutathatod majd a barberednek, hogy milyen fazont is szeretnél pontosan. A G-cutz barber shop- ba azonban akkor is érdemes ellátogatnod, ha nem konkrét elképzeléssel érkezel, hiszen az itt dolgozó porfi barberek tudnak majd neked tanácsot adni, hogy a fejformádhoz és a stílusodhoz melyik fizura állna a legjobban akár a haj, akár a szakáll esetében. Hozzájuk már online is tudsz időpontot foglalni, ami azért lehet célszerű, mert így azonnal fogandi tudnak az érkezésed után, és nem kell várakoznod. Ráadásul nem csak tökéletes végeredménnyel távozhatsz majd, de az itt töltött idő alatt egy igazi gengszter világba csöppensz, hiszen a szalon kialakítása, berendezése a szesztilalom jegyében lett megálmodva.

Vélemény, hozzászólás?