George Jung

George Jung, akiről film készült

Vannak emberek, akik sajátos módon képzelik el a meggazdagodást és ennek érdekében akár törvénytelen eszközökhöz, módszerekhez is folyamodnak. Egyik ilyen személyiség George Jung, aki a gyors meggazdagodás reményében drogkereskedőnek állt. A Johnny Depp főszereplésével készült „Betépve” című alkotás története, ami ma már a legnagyobb klasszikusok közé tartozik, erről az emberről szól, aki úgy akarta megvalósítani az amerikai álmot, ahogyan ő gondolta. A 70-es, 80-as években az egyik legjelentősebb személyiségnek számított a kokainkereskedelemben.

George Jung és Carlos Lehder együtt építette fel az amerikai kokainpiacot. Az elején úgy tűnt, hogy minden összejön neki, gazdagság, szerelem egyaránt, de később, ahogyan az már lenni szokott, őt is utolérte a végzete. Ám 1994-ben elfogták, majd pedig 20 év börtönre ítélték. 2014-ben szabadult a börtönből George Jung, de csupán 7 évig élvezhette a szabadságot, mert 78 évesen elhunyt. Halálhíre az Instagramon került megosztásra, ahol rengetegen köszöntek el az ismert bűnözőtől.

Élnek közöttünk olyan valódi sztárok, akiken egyszerűen nem vevődik észre az évek múlása, sem pedig a nehézségek vagy a stressz. Jennifer Aniston például 50 fölött is gyönyörű, feszes és a 20 éveseket is megszégyenítő külsővel büszkélkedik, írja a colore.hu. Fiatalságának titka napjainkban lázban tartja a világot, sok mindenkiben felmerül a kérdés, hogy vajon egy titkos szérum vagy jó plasztikai sebész az oka annak, hogy a hölgy egyáltalán nem öregszik.

Egy nemrég készült interjúban végül a színésznő elárulta a titkot és néhány tanácsot is megosztott a rajongókkal, ezek elolvashatóak a colore.hu weboldalon. Az első ajánlata, hogy kezdjük a napot meleg citromos vízzel, majd reggelizzünk fehérjét, aztán a napi edzésünket tegyük változatossá. A színésznő szerint szükség van arra, hogy időt szánjunk a meditációra, szerinte pár perc nyugodt ülésnek szintén megvan a maga jótékony hatása. A colore.hu oldalon megjelent cikkben nyilatkozott sztár szerint, a stressz házimunkával legyőzhető, de természetesen a bőrápolásról sem szabad megfeledkezni.

Vélemény, hozzászólás?