tököli repülőtér

A Tököli repülőtér megfelel a szigorú feltételeknek

Sok minden megváltozott azóta, hogy a Wright fivérek 1903-ban megépítették az első repülőgépet. Ma a repülőgép az egyik legbiztonságosabb és legnépszerűbb közlekedési eszköz. A repülés mindennapossá és könnyen elérhetővé vált és ennek köszönhetően a Tököli repülőtér is nagy forgalomnak örvend. Az ilyen közlekedési módnak az egyik legnagyobb előnye, hogy jelentősen csökkenti az utazási időt és lehetővé teszi, hogy viszonylag rövid idő alatt nagy távolságokat tegyünk meg.

Ráadásul ott van a felszállás hihetetlen izgalma és a lehetőség, hogy madártávlatból csodáljuk meg a Földet. Nem csoda, hogy a repüléshez kapcsolódó ajándékok gyorsan hazánkban is az egyik legnépszerűbb attrakcióvá váltak. Közülük a Tököli repülőtérről induló túrák kifejezetten nagy népszerűségnek örvendenek. Az utazók biztonságáért a sétarepülés során egy sokéves tapasztalattal és több ezer repülési órával, persze szolgálati engedéllyel rendelkező pilóta felel. A városnéző repüléseink a szigorúan ellenőrzött Tököli repülőtérről történnek.

Beteljesítheti az álmokat a repülés ajándékba

A repülőgépes városnéző túra teljesen más élmény, mint egy klasszikus utasszállító repülőút. Így, még ha gyakran utazunk is repülővel, ez a látványosság akkor is meglephet minket. A városnéző repülés ajándékba is nyugodtan adható, hiszen alacsony magasságban történik, aminek köszönhetően nemcsak arra ad lehetőséget, hogy az ismerős környezetet egy teljesen új perspektívából szemléljük, hanem arra is, hogy új helyeket ismerjünk meg és fedezzünk fel. A repülőgép fedélzetéről a világ egyszerűen másképp néz ki és a festői kilátás gyakran lélegzetelállító.

Kínálatunkban szerepelnek a Fellegvár és Balaton feletti városnéző repülések, valamint a különleges, romantikus, 2 személyre szóló utak. Ez utóbbi repülés ajándékba is nagyszerű, mert garantálja a felejthetetlen meglepetést. Ezeken a túrákon az útvonalat úgy tervezzük meg, hogy a környék legszebb és legfestőibb helyeit érintse. Ennek köszönhetően, a városnéző repülés ajándékba is ideális, mert nemcsak sok pozitív érzelmet ad a megajándékozottnak, hanem hosszú ideig megmarad az emlékezetében is.

Vélemény, hozzászólás?