Ősszel fokozottan hasznos az esővédelem

Bár nyáron is érdemes megfelelően felkészülni egy szabadtéri programra, a sör sátor felállítása ilyenkor ősszel, főleg, ha délutáni, esti szórakozásról van szó, elengedhetetlen a zavartalan szórakozáshoz.
Egy ilyen kis sör sátor ugyan nem jelent komoly védelmet a széllel, vagy hideggel szemben, ha van oldala, akkor valamennyire mégis csak számít. Az elsődleges feladata viszont az eső elleni védelem, hiszen az őszi hónapokban soha nem lehet tudni, mikor ered el és már nincs olyan meleg az esti órákban, hogy akár a legkisebb eső se okozzon komoly kényelmetlenséget a vendégeknek.
Azoknak, akiknek nincs otthon sör sátor, vagy nagyobb területet szeretnének levédeni, esetleg komolyabban, akár fűthetően, ma már elérhető a rendezvénysátor bérlés.
 A rendezvénysátor bérlés elérhető a mini sörsátraktól egészen a hatalmas több száz fő befogadására alkalmas sátrak szintjéig, amikbe akár még koncerteket is tarthatunk, így biztosan mindenki megtalálja a számára ideális eszközt a kényelmes, kültéri szórakozáshoz.
Cégünk, a légvárpark többek között ezen eszközök értékesítésével, bérbeadásával is foglalkozik, így bármilyen kérdése van ezzel kapcsolatban, keressen fel bennünket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?