női bokacsizma

Női bokacsizma többféle típusban

A lábbeli hatalmas népszerűségnek örvend a hölgyek körében, ami nem véletlen. A női bokacsizma rendkívül sokoldalú. Többféle variációban van jelen az üzletekben, így mindennapi viseletre és különleges alkalmakra is találhat megfelelő darabot. A széles sarok remekül illeszkedik az ifjúság stílusához. Farmerrel vagy szoknyával egyaránt jól kombinálható. Amennyiben sokat gyalogol vagy sétál, akkor érdemes számításba vennie az atlétikai típust. Ez a modell az egyszerűségéről híres.

Fűzős és cipzáras kivitelben is megvásárolható. A tűsarkú női bokacsizma a termékcsalád legelegánsabb darabja. A vékony sarok és a lekerekített orr nagyon nőiessé teszi a lábbelit. Vékony nadrággal és közepes hosszúságú ruhával kifejezetten jól mutat. Az esküvői típus az őszi és a tavaszi hónapokban remekül helyettesíti a menyasszony szokásos cipőjét. Világos árnyalatban, divatos hímzéssel, strasszokkal és csipkékkel ékesítve kiegészíti az esküvői ruhát. A női bokacsizma hatalmas kollekciójában biztosan megtalálja a kedvére valót.

Elegáns férfi cipő különleges alkalmakra

Az alkalmi lábbeliket általában minőségi anyagokból állítják elő, hiszen különleges eseményeken viselik az emberek. Az elegáns férfi cipő sokaságával találkozhat a szaküzletek polcain, ezért a választás nem minden esetben egyszerű. A beszerzéskor néhány alapvető dologra érdemes figyelnie. Szmokinghoz leginkább a tükörfényes változat illik. A velúr és a matt a hétköznapokban is megállja a helyét, szóval farmerhez tökéletes választás. Szem előtt kell tartani a kényelmet, vagyis olyan darab mellett célszerű dönteni, ami nem nyomja a lábfejet.

Az elegáns férfi cipő esetében a varrások száma sokat számít. Úgy tartják, hogy minél kevesebb a varrás a lábbelin, annál divatosabb. Leggyakrabban a sötét árnyalatokat részesítik előnyben a vásárlók. A fekete és a barna természetesen soha nem megy ki a divatból. Ez a két szín tökéletes választás lehet esküvőkre, üzleti vacsorákra és hasonló eseményekre. Az elegáns férfi cipő fűzős és bebújós variációban fellelhető az üzletekben, így mindenki megtalálhatja a stílusának megfelelőt.

Vélemény, hozzászólás?