legjobb thriller könyvek

A legjobb thriller könyvek kaphatóak a boltokban

A thriller jellegű filmek, könyvek mindig is elhozták a nézőknek, olvasóknak a borzongást, jó érzés fejtegetni az összeesküvés-elméleteket, keresni a megoldást ezekre. Hogy kinek melyek a legjobb thriller könyvek, azt mindenki maga dönti el. Számtalan kiadványt olvashatunk, de nagyon érdekes és hamar a kedvencünkké válhat Tőke Péter újságíró Peter Sheldon néven publikált könyve, a Budai Milliárdosok című regénysorozata is. A könyv a rendszerváltáson meggazdagodott emberek történetét mélyrehatóan, de fogyaszthatóan elemző módon írja meg.

Mira Sabo néhány könyvében is érezhető a a legjobb thriller könyvek egyikének, Budai Milliárdosnak az ihletése. Az írónőt ugyanis lenyűgözte a regény történetvezetése és az összeesküvés, tetszett neki a káoszban ügyeskedő bróker polgárpukkasztó sztorija. Persze mindenkinek mást jelent a legjobb thriller könyvek kifejezés, ugyanakkor a feszültség biztosan mindegyik alkotásban benne van. Ezek a kiadványok annyira érdekfeszítőek, hogy alig tudjuk letenni a kezünkből a könyvet.

Sokak kedvencei a pszichothriller könyvek

Olyan műfaj a pszichothriller, amivel azok a filmek és könyvek vannak jellemezve, amelyekben pszichológiai narratívát használnak thrilleres elrendezésben. Érdekes témájúak a pszichothriller könyvek, meghatározó élményt nyújtanak az olvasóknak. Ha egyet elolvasunk, utána már keressük az újabb kiadást, éhezünk erre a fajta szellemi táplálékra. Általában a pszichothriller könyvek estében idegennek érezzük a nyomás alatt teljesítő szereplők döntéseit, félreérthető párbeszédét, de hát ez a műfaj egyik sajátossága.

Mégis óriási olvasótábora van ezeknek a kiadványoknak. Az embereknek szükségük van az izgalomra vagy felrázza őket a lélektani regények megindultsága, a pszichológiai thriller kiváltotta izgalom, ami végigkísér olvasás közben. A szereplők gondolatvilágának kidomborítása a lélektani regények legfőbb célja, mert így jobban érthetővé válik a motiváció. A pszichothriller könyvek hallatán sok embernek a horror jut eszébe, pedig lehet krimibe illő fordulatos, miközben izgalomban tart az ismeretlentől való félelem.

Vélemény, hozzászólás?