Kültéri egységeknél is cél az elégedett vevő

Ilyenkor nyáron számtalan vendéglátóhely helyezi ki kültérre, vízpartokra, rendezvényhelyszínekre kisebb egységét, hogy igény szerint kiszolgálja a szórakozni, enni vágyó embereket. A kihelyezett egységeknél azonban, ugyanúgy, mint más vendéglátóhelyen, elvárt a gyors és pontos kiszolgálás, a megfelelő adagok, a precíz elszámolás. Ebben segíthet az éttermi rendszer, amely kisebb egységek esetében is tökéletesen pontos, könnyen átlátható és kezelhető. Az éttermi program előnye, hogy mindenben a személyzet munkáját segíti, ezzel gyorsítva fel a kiszolgálást, amire a kihelyezett vendéglátóhelyeken különösen szükség lehet. Itt ugyanis gyorsan kígyózhat a sor, türelmetlenkedhet a nép. A jó éttermi rendszer viszont segít kiküszöbölni számtalan problémát, ezáltal megteremti a rugalmas munkavégzés feltételeit. Az éttermi program teszi lehetővé például azt is, hogy a külföldi partizóknak könnyebb legyen a forint-euro váltása, így az ő szórakozásuk sem a forintozáson csúszik el. Akár vízparton, akár bulihelyszínen, vagy nyári vásáron üzemel a stand, mindenképpen praktikus, ha rendelkezik a háttérben futó éttermi rendszerrel, mert segítségével sokkal könnyebb kiszolgálni az éhes vendégsereget.

Vélemény, hozzászólás?