autóüvegek

Eredi autóüvegek az elismert gyártóktól

Ha úgy döntesz, hogy kicseréled a szélvédőt, érdemes minőségi terméket beszerezned. A Pilkington autóüvegek valamennyi gyártási folyamata megfelel a világ vezető autógyártói által meghatározott legmagasabb minőségi előírásoknak. A Pilkington védjegyet viselő valamennyi termék mindig eredeti autó alkatrészként van tanúsítva. A tanúsítvány garantálja, hogy a logóval ellátott autóüvegek azonos szabványok szerint készültek, függetlenül attól, hogy melyik gyárban gyártották.

A kiváló minőség az elsődleges oka annak, hogy a termékek olyan népszerűek az ügyfelek körében. Amikor úgy döntesz, hogy kicseréled a kocsid üvegét, fontos, hogy az új termék minősége ugyanolyan magas legyen, mint az eredeti. A minőségi különbségek csökkenthetik az utazók biztonságát, mivel romlik az autó stabilitása, a járművezető látási körülményeinek minősége és a légzsákok teljesítménye. Válaszd tehát a járműgyártók szabványai szerint kifejlesztett, kiváló műszaki teljesítményű Pilkington autóüvegeket, amelyek tiszta látási viszonyokat biztosítanak!

Mikor tanácsos az autó szélvédő javítás?

A gépjármű frontális üvegei szervizének célja a láthatóság és az esztétikum javítása, valamint a repedések megelőzése. Az autó szélvédő javítás lehetősége a sérülés típusától és helyétől függ. A szélvédő a gépkocsi szerkezeti szilárdságának akár 30%-ért is felelős. Az utasoldali légzsák megfelelő működése is ennek az elemnek az állapotától függ, mivel ez nyújt támaszt a légzsáknak, amikor kinyílik. Ezért minden autó szélvédő javításnál biztosítani kell, hogy az eredeti szilárdság megmaradjon.

Nem tanácsos azonban olyan javítást vállalni, aminek a sérülése hosszanti repedés formájában jelentkezik. A leggyakoribb típus, amivel munkánk során találkozunk, az a pontszerű sérülés. Egy kő becsapódása különböző lepattogzásokat okozhat. Ezek alakja és átmérője változó. A legtöbbjük sikeresen javítható, mert ha nincsenek további hosszanti repedések, akkor van esély a hatékony és biztonságos autó szélvédő javításra. A jól elvégzett szolgáltatás az üveg eredeti szilárdságának akár 95%-át is biztosítja.

Vélemény, hozzászólás?