fa kirakó

Érdekes és értékes a fa kirakó

A fából készült játékokat mind a gyermekek, mind pedig a szülők nagyon kedvelik. A fa kirakó sem képez ez alól kivételt. Ha egy játék igazán örökzöldnek mondható, az a fából készült kirakó, hiszen ezen már generációk nőttek fel. Megunhatatlan, hiszen annyi mindent lehet belőle alkotni. Sokunk talán még őrizgetünk egy-egy fa kockát a saját gyerekkorunkból.

A retro darabok mellett, természetesen ma már igazán modern darabok is kaphatóak, ráadásul sokkal másabb kivitelben, mint a régi darabok. A fa kirakó mindenesetre roppant sokoldalú játék, amivel gyakorlatilag csecsemőkortól iskolás korig (vagy még azután is) jól lehet szórakozni egyedül és társaságban egyaránt. Roppant sokféle megoldásban található meg manapság. Az okosjatek.hu webáruházban valóban impozáns a fa kirakó felhozatal. Kapható itt például képkereső, mágneses öltöztető könyv, tekerhető kockapuzzle, állatos mesekocka, mágneses puzzle. A formabedobó minden kisgyermek kedvence. A webshopban természetesen ilyesmit is találunk fából. A mozaik fa kirakó rendkívül jó készségfejlesző, ahogy a hangot adó állatos formaillesztő is.

Ebben a boltban csak prémiumminőségű fa kirakó változatok kaphatóak, olyan gyártók képviseletében, mint a Djeco és Goki. Ajándéknak is kiváló egy ilyen játék, hiszen szép, érdekes és oktató jellegű. Az pedig csak plusz érv mellette, hogy természetes anyagú, ezért nem káros az egészségre, időtálló és környezettudatos. A fa kirakó ráadásul a legtöbb esetben egyáltalán nem drága, ezért aránylag kevés pénzből is tudunk a gyermekeinknek egy olyan játékot vásárolni, amivel hasznosan és szórakoztatóan tölthetik a szabadidejüket.

Vélemény, hozzászólás?