Emeletes ágy funkcionális szoba!

Az emeletes ágyak a helymegtakarítás legjobb módjai a gyermekek hálószobájának tervezésekor.

Funkcionális szoba létrehozása, pláne ahol több gyermek él, nem könnyű feladat. Végül is a szórakozáshoz, a tanuláshoz, a tároláshoz és természetesen az alváshoz szükséges helyet is meg kell tervezni.

Helymegtakarítás szempontjából tökéletes megoldás lehet az emeletes ágy, különösen kis helyiségekben, hogy a szoba szabad alapterülete a lehető legnagyobb mértékben megmaradjon.

A fenyő természetes színe nagyon vonzó, ezért a fenyő emeletes ágyak különösen népszerűek.

A természettel összhangú belsőépítészet részeként a fa átalakíthatja a szoba vagy az egész ház hangulatát, otthonos, barátságos hangulatot teremt, legyen az világosabb színű fa vagy gazdag sötétebb árnyalatú.

A fenyő emeletes ágy a fa szín- és tónusok hatalmas választékban,különböző stílusú lakások berendezéséhez számtalan változatban elérhető.

Afenyő emeletes ágyak megvásárlásánál is mindenekelőtt a biztonságára kell gondolni.

Maga a magasság is veszélyforrás lehet a gyerekszobában. A fenyő emeletes ágyon a leesés elleni védelem biztosítja, hogy alvás közben semmi ne történjen a gyerekekkel, de a létrán való közlekedés is okozhat balesetet. Mindig mérlegelni kell, hogy gyermeke már elég nagy-e egy emeletes ágy használatához.

Figyelembe kell venni minden gyermek életkorát. Például kisgyermekek számára nagyon fontos, hogy a fenyő emeletes ágy lába meglehetősen széles és ugyanakkor stabil legyen. Ügyeljünk tehát arra is, hogy a felső részen az ágy megfelelő leesés védelemmel legyen ellátva.

A lépcsős fenyő emeletes ágy talán a legjobb választás, ha széles lépcsővel van ellátva, amivel csökkenthető a lecsúszás kockázata

Különös figyelmet kell fordítani a fenyő emeletes ágy magasságára is.

A kiválasztás során mindig figyelembe kell venni a gyermek növekedését. A legkisebbeknek is lehet ágyat választani, csak ha lehet alacsonyabbat.

Ha a gyermekek kora különbözik, figyeljünk arra, hogy az idősebb gyermek ágya ne legyen kicsi.

Vélemény, hozzászólás?