brandy

Brandy fűszeres jegyekkel

A bor eredetileg az egyik legnépszerűbb alkoholos ital volt Európában. Nagy írók és költők műveiben gyakran említik. De a fejlődés folytatódott és hamarosan megszületett a ma már világszerte híres brandy. A legenda szerint, a bor alkohollá történő lepárlásának első tapasztalatai Hódító Vilmos híres XI. századi hadjáratára nyúlnak vissza.

Természetesen a görögök, mint a leghíresebb európai bortermelők sem maradtak ki ebből. Ők alkották meg a népszerű erős italt, a Metaxát, amit a turisták gyakran visznek haza magukkal Görögországból szuvenírként. A brandy egy exkluzív, kiváló minőségű ital, ami fűszereket, különböző gyümölcsöket és mézet tartalmaz. A magyarok mindig is nagyra értékelték az alkoholos italok minőségét. Korábban nem gyakran lehetett valami különlegest és külföldit találni idehaza, ha prémiumkategóriás alkoholokról volt szó.

Manapság a jó brandy minden rajongója és az újdonságok kipróbálásának szerelmese megengedheti magának a vásárlást. Webshopunkban a világ népszerű gyártóinak termékei széles választékban kaphatóak.

Vélemény, hozzászólás?