autózár nyitás

Az autózár nyitás fontos feltételei

Azt mondják, hogy a baj mindig rosszkor jön, például amikor nagyon sietnénk valahová, éppen akkor nem tudjuk kinyitni az autót. Ilyen esetben bármilyen típusú gépkocsinál profi autózár nyitás szükséges, ha nem akarjuk tönkretenni az egész szerkezetet. Ez a szolgáltatás indokolt, ha bezártuk a kulcsot a kocsiba, ha nem működik a távirányító, lemerült az akkumulátor, beragadt a gyújtáskapcsoló, nem funkcionál a váltózár, esetleg valakik feltörték a zárat.

Ilyenkor nem kívánunk egyebet, csak azt, hogy bárcsak már az autóban ülhetnénk, de ez pillanatnyilag mégsem lehetséges. Viszont rövid időn belül igen, ha tárcsázzuk a 0630 178 85 01 telefonszámot! A szakembernek az autózár nyitás semmiféle problémát nem okoz, ráadásul 30-60 percen belül biztosan megérkezik a helyszínre.

Szabó Dénes sérülésmentesen dolgozik, a gépkocsin nem hagy semmiféle nyomot az autózár nyitás. A szolgáltatás ára, típustól függően, Budapesten 20 000, vidéken pedig 25 000 Ft+ÁFA. Mivel a szakértő tudja, hogy gyakran vidéken, a semmi közepén éri az embert a baj, ezért extra szolgáltatásokat is kínál. Ha szükséges, tartalékbenzint visz a helyszínre, de meleg ruhát, esőkabátot, ételt-italt szintén. Igény szerint telefontöltőt is szállít, amikor kivonul az autózár nyitás elvégzésének érdekében.

Tudni kell, hogy autózár nyitás előtt be kell mutatni a szakembernek a jogosultságot, ami igazolvány, lakcímkártya, jogosítvány. Ellenkező esetben rendőri intézkedést kezdeményez. Az említett szakértő már több mint 5000 autónyitást elvégzett, tehát maximálisan megbízhatunk a tapasztalatában és a tudásában. Még több információt megtalálunk az autokulcsmasolas.com portálon.

Vélemény, hozzászólás?