asztalterítő

Az asztalterítő védi az asztallapot

Az abroszok funkcionális eszközként védik az asztalokat a sérülésektől, de lehetőséget nyújtanak arra is, hogy színt és stílust vigyünk a konyhába vagy a nappaliba. Az asztalterítő az éttermek és kávézók berendezésének is elengedhetetlen részét képezik. Különféle anyagokból készülhet, többek között pamutból, poliészterből és vászonból. Esküvőkre és más ünnepségekre pedig selyemből vagy organzából. Minden ilyen szövetnek megvannak a saját jellemzői, a funkcionalitás és a stílus tekintetében. A megfelelő kiválasztásához tudni kell, hogy annak milyen alapvető tulajdonságokkal kell rendelkeznie.

Ezek a szövetek mechanikai igénybevételnek és gyakori mosásnak vannak kitéve, ezért strapabírónak, illetve a súrlódással és az éles tárgyakkal szemben ellenállónak kell lenniük. A selyem asztalterítő jól néz ki, de meglehetősen csúszós, ami sok kellemetlenséget okoz az étterem vagy kávézó látogatóinak és személyzetének. Ezért fontos a csúszásmentes textúra. Emellett az asztalterítőnek meg kell őriznie az élénk színét és nem szabad, hogy a mosás során összemenjen.

Gyerekmintás pamutvászon változatos színkombinációval

A legnépszerűbb szövetek manapság a kicsiknek készülnek. A gyerekmintás pamutvászon kiváló minőséggel, megfelelő tulajdonságokkal, ugyanakkor élénk és érdekes színekkel rendelkezik. Alkalmazási területe meglehetősen széles, ami szintén szerepet játszik a nagy keresletben. Teljesen tisztában vagyunk a kiváló minőségű szövetek fontosságával, amelyek a jövőben gyakran érintkeznek majd a gyerekek bőrével, ezért csak a legjobbakat választjuk ki az ügyfeleinknek.

A gyerekmintás pamutvászon nem tartalmaz veszélyes anyagokat, nem okoz allergiás reakciókat és nincs benne szintetikus szál. Ugyanakkor kellemes tapintású és minden időjárási körülmények között hagyja lélegezni a bőrt. Amint már említettük, ezt a szövetet igen sokféle célra használják. Először is, kiválóan alkalmas babaágynemű varrására. De tökéletes a gyerekszoba dekorációs elemeinek elkészítésére, sőt, játékok varrására is. Mivel a gyerekmintás pamutvászon sokoldalú, a csecsemőknek szánt kényelmes és strapabíró ruhák készítéséhez is ezt választják.

Vélemény, hozzászólás?