tefal serpenyő

A Tefal serpenyőnek minden konyhában ott a helye

Ha Ön sok időt tölt a konyhában, akkor tudja, mennyire fontos, hogy sokféle eszközzel rendelkezzen a főzéshez. A különböző edények különböző feladatokra alkalmasak, ezért nagyon fontos, hogy jó minőségű darabokból bőséges választék legyen. Az egyik legfontosabb edénytípus, aminek minden konyhában ott a helye, a Tefal serpenyő.

Ennek lapos alja és ferde oldala van. A három leggyakoribb formája a rozsdamentes acél, az öntöttvas és a tapadásmentes Tefal serpenyő. A rozsdamentes acél nagyszerű választás a rendszeres mindennapi főzéshez. Az öntöttvas edények a rozsdamentes acélhoz képest lassabban melegednek fel, de még mindig kiválóak az olyan húsdarabok, mint a steak vagy a sertésszelet megpirítására, miközben az ételen gusztusos aranybarna kéreg marad.

Az öntöttvas serpenyő akkor is ideális, ha hosszú élettartamú edényt szeretne, mivel évtizedekig is eltarthat, ha rendszeresen megfelelő karbantartást kap. A tapadásmentes Tefal serpenyő megakadályozza, hogy az ételek leragadjanak, így könnyebben elmosható, ha befejezte a használatát.

Vélemény, hozzászólás?